Proljetna masaža "Pozdrav proljecu"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S prvim danom proljeca, 21. ožujka, zapocinje i vec tradicionalna akcija "Pozdrav proljecu" kojom, vec osmu godinu za redom, Ustanova za zdravstvenu njegu u kuci "Zlatne ruke" nudi povoljnije cijene parcijalne masaže za žene iznad 35 godina.

Ovogodišnja je novost da ce parcijalne masaže obavljati osoba s invaliditetom Zlatko Mocinic koji je i zaposlen u ustanovi u okviru nacionalnog programa zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Drugi dio aktivnosti u sklopu akcije je upoznavanje zainteresiranih osoba s modernijim, novijim tehnikama masaže s istezanjem u pokretu koje ce provoditi dvije djelatnice "Zlatnih ruku" koje su se za to i educirale u Engleskoj. Svi zainteresirani trebaju se najaviti na broj telefona 505-884

Dio prihoda od masaža kao i dosad bit ce doniran u humanitarne svrhe, odnosno, kao i lani usmjerit ce se u projekt podrške Zoranu Divkovicu iz Vodnjana kojem je Grad Vodnjan vec donirao zemljište za gradnju kuce. Gotov je i projekt, a ovih dana trebala bi zapoceti sama gradnja.

Ustanova Zlatne ruke pratiti ce ga i tijekom cijele godine kroz niz vec najavljenih aktivnosti, od izložba do koncerata kojima je svrha financijski zaokružiti ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju.


Podijeli: Facebook Twiter