Proljeće u Šijanskoj šumi

(Arhiva GI)
(Arhiva GI)

Nakon što je prošlog vikenda zbog loših vremenskih uvjeta odgođeno, u nedjelju će se održati prvi program Proljeće u Šijanskoj šumi, koji ove godine nosi naziv "Kreativnost u prirodi" i trajat će do početka ljeta.

Svi sadržaji u programu održavat će se u poslijepodnevnim satima (od 15 sati), a posjetitelji će moći uživati i sudjelovati u bogatom programu igara i radionica za djecu koja će imati prilike upoznati se sa šumskim cirkusarijama koje će im dočarati vesela družina Klaun Marek, Marija – čistačica i Cigo one man band. Bit će ondje žongliranja sa šiškama, hodanja na štulama, akrobacija u zraku i ostale vratolomije.

Prognostičari najavljuju da će nedjelja biti sunčana i suha, stoga organizatori pozivaju građane da provedu vikend u prirodi i posjete Šijansku šumu. Prema programu, od 15 do 16 sati održat će se thai chi prezentacija, od 15 do 17 sati igrati šah s velikim figurama, a istodobno će se održavati šumske cirkusarije družine Go throw my legs.

Od 15 do 18 predviđeno je jahanje konja, a od 16 do 17 održavat će se radionice Zajednice tehničke kulture. U isto vrijeme odvijat će se vježbe u prirodi za cijelo tijelo Aerobik kluba, a moći će se i plesati uz plesne skupine AB original i Cool step. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter