Projektor, racunalo i TV za školu Stoja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi projektor i prijenosno racunalo te poveci LCD televizor razveselili su danas ucenike pulske Osnovne škole Stoja koji su ove darove, vrijedne 14 tisuca kuna, dobili od Vijeca Mjesnog odbora Sv. Polikarp-Sisplac te tvrtke Istra cement. Donatorima se zahvalio predsjednik školskog ucenickog vijeca, ucenik osmog razreda Miko Boric, a Vijece ucenika pomoci ce nastavnicima i u odluci u koje ce razrede vrijedna oprema otici.

- Nakon što smo se upoznali s godišnjim izvješcem o radu škole i ucenickim uspjesima na svim poljima htjeli smo školu poduprijeti tako da ucenicima pružimo još vecu kvalitetu u nastavnom programu, kazao je Ivan Lasic, predsjednik Vijeca Mjesnog odbora, dok je financijski direktor Istra cementa Stevan Muidža kazao da rado pomažu ovaj mjesni odbor, u kojem su i smješteni, posebno kad je rijec o školama, kulturnim i sportskim sadržajima te humanitarnim akcijama.

Škola Stoja u informatickom kabinetu ima 22 racunala te još pet u ucionicama, a kako veli ravnateljica Vicka Maric, uz ovu ce opremu djeci nastava biti još zanimljivija.


Podijeli: Facebook Twiter