Proglašeni najbolji istarski veslaci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zgrada veslackog kluba "Istra" na pulskoj rivi bila je pretijesna da primi sve veslace, trenere i uzvanike pristigle na "Dan veslanja u Istarskoj županiji" kojeg su organizirali VSIŽ i pulski klub. Bila je to radno - svecana priredba koja je iskorištena kako bi renomirani hrvatski strucnjaci, medu kojima su bili izbornik Krešimir Ižakovic i trener svjetskih prvaka u cetvercu na parice Nikola Bralic, održali strucni seminar kojem su prisustvovali svi istarski treneri.

Izmedu dva seminara održana je i svecanost podjele plaketa najboljim veslacicama i veslacima, te treneru Istarske županije u protekloj godini kojima je nagrade predala predsjednica VSIŽ-a Iveta Volcic Žufic.

Najboljom veslacicom proglašena je Asja Žero (Istra), a najboljom muškom posadom cetverac "Istre" koji je osvojio peto mjesto na juniorskom SP-u u sastavu Mario Jelcic, Igor Zenzerovic, Bruno Dušic i Vjekoslav Žikovic. Najboljom ženskom posadom proglašen je juniorski dvojac "Istre", Katarina Stankovic i Josipa Radetic, a najboljim trenerom Elvis Orbanic.

Plaketu za najbolju nadu u kategoriji veslacica dobila je Lucija Berc (Istra), za najuspješniju žensku posadu u kategoriji nada cetverac rovinjskog "Arupinuma" u sastavu Samantha Licardo, Maja Marinovic, Maja Cernja i Martina Milli, te za najbolju mušku posadu u kategoriji nada cetverac "Medulina" u sastavu David Išic, Matej Bogdanovic, Antonio Pavelic i Marko Doric.


Podijeli: Facebook Twiter