Prodol: Dvije osobe ozlijeđene u izlijetanju vozila


Dvije osobe su ozlijeđene u izlijetanju vozila na cesti Marčana - Prodol danas iza 13 sati. Težina ozljeda za sada nije poznata, a prema svemu sudeći, ne radi se o teškim ozljedama. Na mjesto događaja upućeni su pulski vatrogasci, policija i medicinska pomoć.

Prema neslužbenim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač forda fieste upravljajući iz smjera Marčane prema Prodolu na dijelu ceste između dva zavoja iz nepoznatog razloga naglo vozilom skrenuo ulijevo preko suprotne kolničke trake izvan kolnika.

Naime, na novoj asfaltiranoj podlozi vidljivi su tragovi naglog skretanja te izlijetanja u šumu. Vozilo je prilikom izlijetanja prošlo vrlo blizu velikih stabala kroz nisko raslinje desetak metara niz padinu, a sreća u nesreći je da nije udarilo u niti jedno od tih stabala.

Policija je zbog nepreglednog dijela kolnika tijekom vađenja vozila bila prisiljena zaustaviti promet u oba smjera da bi vučna služba nesmetano obavila svoj posao i izvukla automobil. Fiesta je razbijena s prednje i stražnje strane, no ne onoliko koliko se očekuje u ovakvim nesrećama. (M. SARDELIN, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter