Pročelnik Lukšić u društvu ljepotica

Ljepotice s Vladimirom Kraljevićem i Erikom Lukšićem
Ljepotice s Vladimirom Kraljevićem i Erikom Lukšićem

Nekad protokol zna biti naporan, međutim, danas je pulski pročelnik društvenih djelatnosti Erik Lukšić uistinu mogao uživati. Naime, susreo se s dvadeset prelijepih djevojaka koje u hotelu Park Plaza Histria borave na završnim pripremama uoči finalnog izbora za Miss Universe Hrvatska. Pročelnik je, ustvari, zamijenio gradonačelnika koji je bio zauzet poslovnim obavezama, no, uvjereni smo da se nije bunio.

Mlade ljepotice, među kojima su u dvije Istranke, Puljanka Petra Josipović i Alexsia Kokolo iz Tara, za mjesec dana borit će se za prestižnu krunu ljepote, a u Puli se nalaze na završnim pripremama tijekom kojih će, prema riječima nositelja licence ovog natjecanja Vladimira Kraljevića, posjetiti i Rovinj i Poreč.

Do sada su obavile "foto shooting" ispred Arene i Slavoluka Sergijevaca te na Verudeli, odnosno snimanje za katalog i predstavljanje u finalu.

Uz kandidatkinje je i aktualna Miss Universe Hrvatske, 20-godišnja Elizabeta Burg, koja se na natjecanju Miss Universe World, održanom u prosincu prošle godine u Las Vegasu, plasirala na visoko 11. mjesto u konkurenciji 89 djevojaka iz cijelog svijeta, što je najveći uspjeh među 16 hrvatskih predstavnica na ovom izboru. (G. ROJNIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter