Priznanje Puljanki Aneli Dizdar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pet tajnica - Anelu Dizdar, Ivonu Jezidžic, Renatu Klaric, Maricu Andrijevic i Vesnu Šprajacek - nacionalna strukovna udruga Hrvatska poslovna tajnica proglasila je najboljima za ovu godinu. One su u hotelu The Regent Esplanade u Zagrebu primile nagrade kao najbolje hrvatske tajnice u velikim, srednjim, malim firmama te proracunskim i neprofitnim organizacijama. Autorica projekta je mr. sc. Branka Maurovic.

Sve ovogodišnje dobitnice imaju prilicno bogat životopis. Uz 20 godina iskustva u turizmu, Anela Dizdar zaposlena je skoro 12 godina kao poslovna tajnica u Tehnomontu Marina Veruda d.o.o. Po završetku školovanja radila je u turistickoj agenciji u Puli, a zatim nekoliko godina kao domacica jednog malog luksuznog hotela u Münchenu, te kratko za Hrvatsku turisticku zajednicu.

Ivona Jezidžic tajnica je predsjednika uprave tvrtke ?uro ?akovic Termoenergetska postrojenja d.o.o.. Zagrepcanka Renata Klaric je poslovna tajnica u uredu uprave OT-Optima Telekom d.d.. Marica Andrijevic radi u Županijskoj upravi za ceste Brodsko-posavske županije. Vesna Šprajacek je tajnica dekana Uciteljskog fakulteta u Zagrebu na kojem je zaposlena od 1992. godine.


Podijeli: Facebook Twiter