Privileggio nositelj liste Ladonje za Vijeće Rovinja

Raoul Privileggio (N. O. R.)
Raoul Privileggio (N. O. R.)

Na današnjoj konferenciji za novinare nositelj Ladonjine liste za Vijeće grada Rovinja Raoul Privileggio predstavio je kandidate.

- Riječ je o stručnim i sposobnim ljudima koji su se radom i znanjem već dokazali u svojim poslovnim i profesionalnim sredinama. Naš je cilj ući u Gradsko vijeće, kako bi ono bilo što raznolikije, u kojem bi se čula i drugačija mišljenja. Smatramo da monopol jedne stranke u političkom životu bilo kojeg grada, pa tako i Rovinja, nije dobar i da ne donosi napredak, rekao je Privileggio, pozvavši građane Rovinja da izađu na izbore i svoj glas poklone onoj stranci za koju misle da će naviše pridonijeti boljitku grada i njegovih građana. Jedan od razloga zbog kojeg bi se građani Rovinja trebali opredijeliti za Ladonju, po mišljenju nositelja liste, je taj što se ladonjaši nikada nisu borili za osobne fotelje i napredovanja već za građane.

- Nama su građani na prvom mjestu, i njihove želje, mišljenja i primjedbe uvažavamo. Ladonja je tu radi građana, a nikako obrnuto, zaključio je Raul Privileggio.

- Nas u Ladonji zabrinjava neodrživo stanje koje građani najviše osjećaju kroz ubrzani pad životnog standarda. Nepostojanje mjesnih odbora, centra za mlade, dovoljnog broja ležajeva u domu za umirovljenike, alarmantan odnos prema zdravstvu i poduzetništvu, sve lošija radna mjesta i konstantno prikrivanje realnog stanja, razlozi su zbog kojeg Ladonja cijeli mandat naporno radi. Promjena nije samo stanje kaotičnosti, s promjenom se treba znati nositi, a Ladonja ima znanja i može ovom gradu donijeti bolje dane - od produljenja turističke sezone do izgradnje transparentnog sustava javne uprave koja radi za građane, a ne podobne pojedince, rekao je Raoul Privileggio. (N. O. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter