Priveden zbog pokušaja ubojstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog sumnje da je u noci 3. listopada ove godine ispred narodnjackog kluba Beautiful u Medulinu pokušao ubiti 29-godišnjeg Puljanina R. K. policija je u istražni centar Županijskog suda u Puli u utorak prepratila 43-godišnjeg Puljanina D. T. Prema rijecima Marka Petkovica iz PU istarske, D. T. je uhicen u utorak oko 8 sati te je u pulskoj postaji nad njim provedena obrada i kriminalisticko istraživanje.

- Potvrdeno je da se pucnjava dogodila na prostoru ispred Beautifula, i to na temelju iskaza oštecenog i svjedoka. Ranjavanju 29-godišnjaka prethodio je njegov sukob s D. T. unutar objekta, ali samo oružje kojim je R. K. ustrijeljen u nadlakticu nije pronadeno iako su obavljene pretrage raznih prostora, kazao je Petkovic. Na upit je li D. T. zaposlenik kluba Beautiful, redar ili zaštitar Petkovic je odgovorio da on ondje nije prijavljen da radi ni u kojem svojstvu.

- Medutim, pojasnio je, na ulazima u neke klubove cesto vidite ljude koji ondje nisu zaposleni, ali se na neki nacin obracaju gostima, upozoravaju ih ili izbacuju iz klubova. Osobe koje to cine, a nisu ni redari ni zaštitari te nisu ondje zaposlene, cine prekršaj o kojemu policija obavještava inspektorat. To ce se uciniti i u ovom slucaju, pojasnio je Petkovic.

Podsjetimo, Puljanin R. K. je nakon ranjavanja u Medulinu potražio pomoc na Hitnoj pomoci pulske Opce bolnice koja je o mladicu s ustrijelnom ranom nadlaktice oko 3 sata u noci izvjestila policiju. Policija je u Medulinu obavila ocevid, a vlasnik Beautifula Željko Šeric tvrdio je da se oružani incident nije dogodio pred njegovim klubom te da o tome svjedoci snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi da se R. K. odvezao iz Medulina u 1.48 sati. Medutim Šeric je par dana kasnije priznao da je R. K. sporne veceri izbacen iz kluba jer se svlacio i stvarao probleme. Pritom je Šeric spomenuo i da u klubu nema redare vec da o redu brinu drugi zaposlenici kluba.


Podijeli: Facebook Twiter