Priveden razbojnik iz Pule

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Radi sumnje da je pocinio dva razbojništva i kradu, 34-godišnjak iz Pule u utorak u vecernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Puljanin je osumnjicen da je 13. travnja oko 2,30 sati fizicki napao 54-godišnjeg Puljanina, koji je cuvao ugostiteljski objekt na Valkanama te mu je otudio manji novcani iznos, a iz objekta je uzeo blagajnicki minimum te alkoholna i bezalkoholna pica, cime je vlasnika iz Jadreški oštetio za zasad neutvrden iznos.

Nekoliko dana kasnije, 17. travnja oko 3,30 sati, 34-godišnjak je napao 21-godišnjeg Puljanina, koji se vracao kuci. Napao ga je križanju Zadarske ulice i Ulice Rižanske skupštine. Nakon što ga je udario, zatražio je od mladica novac, pa mu je napadnuti 21-godišnjak predao nekoliko stotina kuna i mobitel, a osumnjiceni je potom pobjegao.

Osim ova dva razbojništva, 34-godišnjaka se tereti i da je pocinio jednu kradu. Naime, on je 1. travnja došao u Keršovanijevu ulicu, gdje ga je u stan pustio 68-godišnji Puljanin. Iskoristivši njegovu nepažnju, 34-godišnjak je iz stana otudio odjevne predmete i mobitel, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuca kuna. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter