Priveden Puljanin koji je pucao na Giardinima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na terasi caffe bara Mate na pulskim Giardinima proteklog je tjedna za nožem i pištoljem posegnuo Puljanin Alfred Andreja (28). Njega je u srijedu policija privela pred istražnog suca pulskog Županijskog suda, koji mu je nakon saslušanja odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru.

Podsjetimo, PU istarska izvijestila je da je u utorak 10. svibnja oko 22.50 sati zaprimila dojavu da je na terasi caffe bara Mate na pulskim Giardinima došlo do pucnjave, no srecom nitko nije stradao. Iako je policija na terasu kafica pristigla odmah nakon dojave, nije zatekla navodnog pocinitelja, koji je pak pronaden i uhicen tek u srijedu ujutro.

Po podacima iz policije, koja nije iznosila identitet pocinitelja kao ni navodnog oštecenog, Andreja je osumnjicen da je na terasi caffe bara prvo zamahnuo nožem prema 29-godišnjem sugradaninu, a potom i ispalio hitac iz pištolja u tlo, nakon cega se udaljio u nepoznatom smjeru. Navodno je do sukoba došlo zbog nekih ranijih nerašcišcenih odnosa izmedu njih dvojice.

Alfred Andreja i njegov brat Emanuel (30) istarskoj su javnosti poznati po slucaju cipelarenja mladica usred bijela dana u Kandlerovoj ulici u Puli u listopadu 2009. Tada su brutalni napad na mladica ovjekovjecili objektivi naših fotoreportera, a policija je nakon objavljenih fotografija bracu ubrzo i uhitila.


Podijeli: Facebook Twiter