Pritvoren napadač na pacijenta ispred KB Dubrava

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističku istragu i pritvorila 33-godišnjeg Alena B. kojega sumnjiči da je prije desetak dana pretukao i teško ozlijedio 51-godišnjaka ispred zagrebačke Kliničke bolnice Dubrava gdje se ozlijeđeni liječio te je u vrijeme napada bio u invalidskim kolicima.

Policija je utvrdila da su se Alen B. i 51-godišnji Zlatko P. 23. srpnja oko 19 sati posvađali u kafiću u Kraljevićevoj ulici.

Zlatko P. se potom vratio u KB Dubrava gdje je bio hospitaliziran, a Alen B. ga je nekoliko puta zvao mobitelom te došao ispred bolnice.

Kada je Zlatko P. oko 23 sata izašao pred bolnicu, osumnjičeni ga je napao i nanio mu teške ozljede glave opasne po život te ga u invalidskim kolicima ostavio pred ulazom gdje su ga u besvjesnom stanju pronašli zaštitari.

Iako se prema prvim podatcima sumnjalo da su pacijenta napala trojica muškarca, policija je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda osumnjičila samo Alena B. koji je nakon dovršene kriminalističke istrage predan pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji po imovinskim deliktima. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter