Pripremne utakmice Pule 1981 na turniru Joža Sever

Detalj s lanjskog finala turnira Josip Joža Sever (M. ANGELINI)
Detalj s lanjskog finala turnira Josip Joža Sever (M. ANGELINI)

Memorijalnim turnirom Josip Joža Sever koji se igra od petka do nedjelje krenut će košarkaši Pule 1981 s odigravanjem pripremnih utakmica uoči nove sezone A-2 lige zapad koja starta 19. listopada.

U dugoj, predugoj prvenstvenoj stanci, došlo je do promjena kako u upravi, tako i u igračkom kadru kluba iz Pattinaggia.

- U srpnju smo osvježili upravu kluba, doveli mlađe ljude, pa sam tako ja na čelu kluba zamijenio dosadašnjeg predsjednika Roberta Košaru, dopredsjednik je i dalje Armando Ujčić uz kojega je u upravi i Leo Krizman, Antun Tomić je sportski direktor, a Semil Sijamhodžić tajnik - rekao je novi čelni čovjek Pule 1981 Alen Petrović.

- Što se ciljeva za predstojeću sezonu tiče, to su napredak seniorske momčadi, jer želimo biti barem za jedno mjesto bolji od lanjskog petog i rad s mladima što je višegodišnja značajka našeg kluba. Tako će našim kadetima i juniorima imperativ biti nastup u međužupanijskoj ligi uz što će dobar dio njih igrati i za seniore uz par naših iskusnih igrača.

Trener prve momčadi je i dalje Mikoš Milekić, a tri naša trenera idu u trenersku školu kako bi što kvalitetnije radili s našim igračima, to su Tomić, Božić i Škrlec.

Očekujem da ćemo uz dobre igre svih naših selekcija pridobiti i nove sponzore koje i ovim putem pozivamo da dođu u naš klub kako bi vratili košarku u kultni Pattinaggio. (R. CAR)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter