Pripremne utakmice bez jakih suparnika

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 privode kraj 12-dnevni boravak na Rogli. Naporni treninzi, pripremne utakmice i šetnja nedirnutim krajolikom u mislima "zeleno-žutih" vec prepuštaju mjesto pulskoj sparini. Radi se naporno, iako kudikamo manjim intenzitetom nego do prošlog tjedna, a jedini koji su trenutno izvan treninga su Alen Pamic, Tomislav Havojic i Andrea Ottochian.

S tim da se ulazak u trenažni proces druge dvojice išcekuje odmah po povratku u Pulu.

Ozljeda Alena Pamica unijela je puno nervoze u strucni stožer pulskog prvoligaša, što i ne cudi kad se zna da je Alen trebao biti kljucan igrac u središnjici predstojece sezone, posebno u otvarajucem susretu protiv Hajduka. Ispada sad da pulski stožer ima manjak veznih igraca, iako je tu konkurencija zapravo najjaca.

Drugi problem koji je dodatno namrštio lica clanova pulske ekspedicije jest nedostatak adekvatnih suparnika za pripremne utakmice, jakih suparnika. Tako su jucer odigrali susret sa slovenskim treceligašem Zrece, na cijem su terenu vec igrali s Volin Lutskom, a u petak u 17 sati ce na terenu na Rogli, na kojem treniraju, odigrati utakmicu protiv slovenskog drugoligaša Šencura.

Bit ce to zakljucni trenutak pulske avanture na Rogli, jer ce odmah nakon utakmice igraci uci u autobus koji ce ih odvesti u Pulu.


Podijeli: Facebook Twiter