Priprema se smjena šefa istarske policije?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko najavio smjenu Antona Dražine, prvog covjeka zadarske policije, istovremeno je iz njegova ministarstva nagovještena slicna sudbina i nekih drugih nacelnika, odnosno devetorice od njih 16.

Na naš upit je li donesena odluka o smjeni celnog covjeka PU istarske Lorisa Kozlevca, nacelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec u cetvrtak navecer je odgovorio: "Još ne".

- Nije receno da nece doci do promjena i u PU istarskoj, no to se zasad nije dogodilo. Mogu samo reci da je ravnatelj policije razgovarao s Lorisom Kozlevcem, kratko je kazao Borovec.

Naime, Dražina ovih dana odraduje posljednje dane mandata, a u fotelju prvog covjeka zadarskih plavaca, prema neslužbenim informacijama, zasjest ce još uvijek neimenovana osoba iz Ravnateljstva policije. Dražininu smjenu još je prije nekoliko dana najavio Karamarko, a iz njegova je ureda stigla i službena potvrda.

- Sve što u ovom trenutku možemo reci je da ce to biti uskoro, a o konkretnim kadrovskim rješenjima mediji ce biti službeno obaviješteni na vrijeme, naveo je Borovec. Dražina najave Ravnateljstva nije želio komentirati. Prema istom izvoru, i ostale smijenjene ravnatelje, kad se to dogodi, zamijenit ce ljudi iz samog policijskog vrha.


Podijeli: Facebook Twiter