Princ Harry je majstor u izradi zahoda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Princ Harry je postao majstor u izradi zahoda tijekom svoje ekspedicije na Južni pol, otkrio je u utorak jedan njegov kolega iz ekipe.

Harry (29) je postao u prosincu prvi član engleske kraljevske obitelji koji je stigao na Južni pol nakon trotjednog humanitarnog obilaska s britanskim, američkim, kanadskim i australskim ranjenicima.

Tijekom konferencije za novinare u Londonu sa sudionicima te ekspedicije od 320 km na Antarktici, jedan od njih, glumac iz serije "The Wire" Dominic West je opisao ekipni duh princa.

- On se specijalizirao za izradu zahoda. Izrađuje ih od blokova i oprema čak i držačem papira, kazao je te zaključio da je riječ o "kraljevskim zahodima u svakom pogledu".

Harry je pokrovitelj udruge koja organizira ekspediciju "Walking With The Wounded" koja skuplja novac za pomoć ranjenim vojnicima za povratak u civilni život.

Princ je rekao da se nada da će ta ekspedicija podsjetiti sve da je moguće sve ono što želimo. Dodao je da će dokumentarni film o ekspediciji biti prikazan u ožujku.

Princ Harry, koji je bio u dvije misije u Afganistanu, bio je kopilot-topnik na Apacheu, a u srpnju prošle godine je dobio diplomu zapovjednika tog helikoptera. Prošlog je tjedna rekao da odlazi na radno mjesto u vojni stožer u Londonu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter