Primanje za Vesnu Nežic Ružic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gradonacelnik Boris Miletic u srijedu je u komunalnoj palaci primio glazbenicu Vesnu Nežic Ružic povodom njezina 20. nastupa na Melodijama Istre i Kvarnera. Miletic je zahvalio na njenom doprinosu promociji Pule kroz pjesme te kazao kako mu je drago da joj kao vrhunskoj umjetnici može odati priznanje.

- Ostala sam bez teksta nakon toliko lijepih rijeci, uzvratila je Vesna Nežic Ružic. Zahvalila je ipak Gradu Puli na podršci i suradnji kojom je valoriziran njen rad. - Uvijek me vodila ljubav prema glazbi i gradu, dodala je.

Nakon toliko godina nastupanja na MIK-u, kaže da je ispunila svoju glazbenu misiju, ali ne misli stati. "Možda predem u rockere", našalila se.

Bruno Krajcar, predsjednik pulske podružnice Hrvatske glazbene unije, rekao je da je zabavna glazba takoder dio naše kulture pa ce takvima sigurno postati i neke od Vesninih pjesama.

Mirjana Melon, predstavnica Glasa Istre koji je objavio novi CD Vesne Nežic Ružic, podsjetila je da se naš list s ovom glazbenicom druži vec 30 godina te da je ona zauvijek naša draga gošca.

Novi album Vesne Nežic Ružic je kompilacija "To san ti ja", s pjesmama koje je izvela na MIK-u te je glazbenica taj CD s posvetom poklonila gradonacelniku. On joj je uzvratio darovavši joj lancic sa zlatnim grbom Pule.


Podijeli: Facebook Twiter