Prikupljene donacije vrijedne 78,7 tisuća kuna

Volonteri udruge "Naš san njihov osmijeh"
Volonteri udruge "Naš san njihov osmijeh"

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" uspješno je provela božićnu humanitarnu akciju pod nazivom "Jedna za druge" koja je trajala od 1. studenoga do 31. prosinca 2015. godine. Cilj akcije bio je na bazi jedan čovjek - jedan proizvod uz pomoć što većeg broja organizacija (pravnih osoba) kao sudionika prikupiti donacije namirnica i higijenskih sredstava za korisnike ove udruge.

U 19 organiziranih aktivnosti tijekom same akcije sudjelovala su 42 volontera koja su odradila 789 volonterskih sati.

U akciji su prikupljena 3.783 kilograma namirnica u vrijednosti od 57 tisuća kuna, 374 litre higijenskih potrepština u vrijednosti od 8.660 kuna, 10.211 komada vlažnih maramica te 624 komada dječjih pelena. Sveukupna vrijednost prikupljenih donacija iznosi 78.750 kuna, a akcijom je pomoć podijeljena u 52 obitelji sa 127 članova.

Volonteri Udruge se ovom prilikom zahvaljuju i upravama trgovačkih centara Konzum i Kaufland koji su omogućili prikupljanje donacija u vlastitim trgovinama i bez kojih ovaj rezultat sigurno ne bi bio moguć. Također se zahvaljuju i svim fizičkim osobama kao donatorima koje nisu nabrojali zbog njihovog prevelikog broja. Zahvaljujući svim donatorima, Udruga će imati mogućnost pružiti pomoć mnogim novim korisnicima u mjesecima koji slijede. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter