Prikupljen novac za Đanijevu operaciju!

U četiri sata na štandu radija Rovinj FM prikupljene su 8,3 tisuće kuna
U četiri sata na štandu radija Rovinj FM prikupljene su 8,3 tisuće kuna

Ni kiša ni vjetar nisu oneraspoložili, a kamoli zaustavili brojne Rovinjce da se prošle subote odazovu humanitarnoj akciji organiziranoj za 11-godišnjeg Đanija, dječaka koji boluje od cerebralne paralize i kojemu je za nužno potrebnu operaciju, koja će mu uveliko olakšati život, nedostajalo još 25 tisuća kuna. U samo četiri sata, koliko su za štandom postavljenim na Trgu maršala Tita boravili djelatnici radija Rovinj FM, organizatori humanitarne akcije, prikupljeno je 8,3 tisuće kuna.

- I ovog su puta brojni građani Rovinja pokazali svoje veliko i plemenito srce. Uz sugrađane koji u na Trg došli upravo s namjerom i željom da svojim donacijama pomognu Đaniju, tu su i brojne gradske i druge institucije i udruge, koje su obećale ili već uplatile donacije na otvoreni žiro-račun Đanijeve mame.

S individualnim uplatama, nerijetko i iz inozemstva, od stranaca i turista, novac za operaciju je prikupljen, rekao nam je Igor Franković, direktor Radio Rovinja FM, koji je zahvalu uputio i djelatnicima Hotela Adriatic koji su za sve promrzle i pokisle donatore s Trga pripremili 50 litara vrućeg čaja. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter