Prikliještenu suvozacicu izvukli vatrogasci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prometnu nesrecu koja se u ponedjeljak 14.10 sati dogodila na cesti Buzet - Ponte Porton, kod skretanja za naselje Srnegla, skrivio je 18-godišnji vozac Volkswagen Golfa iz Buzeta.

Prema podacima iz PU istarske nesreca se dogodila kada je 18-godišnjak, krecuci se iz smjera Ponte Portona u smjeru Buzeta, u blagom desnom zavoju prešao u suprotni kolnicki trak i udario u Peugeot zagrebackih registracijskih oznaka kojim je upravljao 68-godišnjak iz Zagreba. Golf je lijevom bocnom stranom udario u lijevu bocnu stranu Peugeota, koji je pak od siline udara izletio izvan kolnika i udario u kameni zid kuce.



U prometnoj nesreci lakše tjelesne ozljede zadobio je 68-godišnji vozac Peugeota, dok je njegova 71-godišnja putnica iz Zagreba zadobila teške tjelesne ozljede radi cega je zadržana u KBC-u Sušak u Rijeci. Naime, nesretnu putnicu iz smrskanog su Peugeota morali izvlaciti buzetski vatrogasci, koji su uz pomoc hidraulicnih škara i razupora razvalili vrata.

Cesta je zbog nesrece i ocevida bila zatvorena od 14.25 do 14.40 sati, a nakon toga promet se odvija jednim kolnickim trakom. Protiv 18-godišnjeg vozaca Golfa policija ce podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesrece. (G. CALIC ŠVERKO, S. PERŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter