Prijetio zamjenici ravnatelja USKOK-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog prijetnji zamjenici ravnatelja USKOK-a Nataliji Petković, na Korčuli, 34-godišnjem hrvatskom državljaninu određen je istražni zatvor.

Iz Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku priopćeno je da je, po primitku kaznene prijave protiv hrvatskog državljanina (1979.) zbog prijetnje zamjenici ravnatelja USKOK-a, 34-godišnji osumnjičenik ispitan.

Nakon toga Državno odvjetništvo predložilo je istražni zatvor, što je sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku prihvatio te je donio rješenje o određivanju istražnog zatvora.

Prema pisanju medija, riječ je o 34-godišnjem Ivanu Petričeviću, bratu Nikole Petričevića, koji je osuđen na tri i pol godine zatvora kao član dilerske skupine Jakše Cvitanovića Cvika.

Zamjenica ravnatelja USKOK-a Natalija Petković zastupala je, naime, optužnicu u predmetu Županijskog suda u Splitu, u kojem je Nikola Petričević proglašen krivim.

Kako je navedeno iz dubrovačkog Općinskog državnog odvjetništva, 34-godišnji osumnjičenik je u četvrtak, 8. kolovoza, došao do kuće zamjenice ravnatelja USKOK-a u Blatu na otoku Korčuli te joj se unio u lice rekavši da je bolje da proda kuću jer će ga dobro zapamtiti, a ako ne ode, da će zažaliti. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter