Prijeteci sjekirom tražio novac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu oko 13.10 sati u trgovini Marymat u Krležinoj 39 na Novoj Verudi nepoznati je razbojnik, mlade dobi, prijeteci sjekirom pokušao pociniti razbojstvo nad 43-godišnjom prodavacicom. Mladic u dobi od oko 25 godina je, prema rijecima prodavacice, ušao u trgovinu na pocetku njezine smjene, dok se unutra nalazila još jedna mušterija.

Ušetao je s crnom vunenom kapom na glavi i stajao okrenut ledima gledajuci prema frižideru s mlijecnim proizvodima i tako stajao dok mušterija nije otišla. Tada se okrenuo i prišao pultu, ispod jakne izvadio sjekiru i podignuvši je u zrak kazao prodavacici da mu da novac. Iako uplašena, prodavacica se snašla i izjurila iz trgovine, a mladic se još kratko zadržao pa onda, ne uzevši ništa, otišao iz trgovine. Policija raspolaže opisom mladica i intenzivno za njim traga.

U proteklih nekoliko godina ova trgovina Marymat, bivši Kokolo, više je puta bila na meti pljackaša, ali i provalnika. Samo ove godine djelatnice su dvaput opljackane, a zbog upornosti i drskosti pljackaša prije nekoliko godina policija je trgovinu stalno nadzirala.


Podijeli: Facebook Twiter