Prijeteći nožem opljačkao trgovinu u Valturi

Maskirani razbojnik opljačkao je Puljankinu trgovinu u Valturi (D. ŠTIFANIĆ)
Maskirani razbojnik opljačkao je Puljankinu trgovinu u Valturi (D. ŠTIFANIĆ)

U utorak oko 18.45 sati nepoznati maskirani muškarac upao je u prodavaonicu Puljanke u središtu Valture i prijeteći nožem dvjema djelatnicama opljačkao utržak, potvrdila je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović. Prema obavijesti iz policije, pljačkaš je otuđio nekoliko tisuća kuna.

U Valturi smo doznali da je razbojnik preko glave imao navučenu kapuljaču. Putem od Pule do Valture i natrag susreli smo više policijskih patrola koje su u potrazi za razbojnikom pregledavale vozila, pa se može pretpostaviti da je pljačkaš pobjegao automobilom. U Valturi nam je nekolicina mladića kazala da su patrole bile i u široj okolici, a susreli smo ih kod konobe na izlasku iz Valture, na Šijanskoj cesti kod skretanja za Muntić…

Na pulskom autobusnom kolodvoru dvojica su policajaca pregledavala muškarca odjevenog u tamnu odjeću, na benzinskoj postaji u Šijani bio je policijske defender, a nešto dalje policajac je obilazio Puntu. No ostalo nam je nepoznato je li policijska potraga rezultirala uhićenjem pljačkaša. (M. KOŠTA; snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter