Prijem za državne prvake u veslanju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U komunalnoj palaci organizirano je primanje za clanove Veslackog kluba Istra, koji su se s državnog prvenstva u Zagrebu vratili s 11 osvojenih medalja te naslovima prvaka u obje juniorske konkurencije.

Dva zlata u "kraljevskim" disciplinama, osmercu i cetvercu s kormilarom, te pet srebra i cetiri bronce, te mnoštvo petih mjesta koja su omogucila bodove za ekipne naslove, pulsko je veslanje još jednom izbacilo u prvi plan.

- Zadovoljstvo je nakon ovako izvanrednih rezultata zahvaliti na promoviranju Pule. Nadam se da ce ti rezultati biti motiv za ugledanje na ovako uspješne sportaše te da ce se njihovi vršnjaci ugledati na ovako kvalitetne mlade ljude i sportaše koji odricanjem stižu do uspjeha, obratio se veslacima gradonacelnik Boris Miletic istaknuvši da je partnerstvo kluba i Grada u nabavci camaca za veslanje pridonijelo uspjesima i osnažilo dugu tradicija veslanja koja zauzima znacajno mjesto u pulskom sportu.

- Ponosni smo na ostvarene rezultate, pogotovo što nas predstavljaju decki i cure koji uistinu ulažu puno svakodnevnog napora i truda. Nakon što su naših osam clanova zaslužili poziv u reprezentaciju i nastup na Svjetskom prvenstvu u Ceškoj sada smo osvojili 11 medalja na državnom prvenstvu, rekao je Dragan Stankovic, predsjednik VK Istra, istaknuvši da rezultati pokazuju opravdanost svake uložene kune u camce koje je Grad osigurao klubu.


Podijeli: Facebook Twiter