Prijem uz 25. obljetnicu pulske Hvidre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače predstavnike i članove pulske Hvidre, na čelu s predsjednikom udruge Ivicom Lerotićem. Prijemu su prisustvovali i dopredsjednik udruge Vlado Pothorski, članovi predsjedništva Antun Jozičić i Zlatko Prodan te tajnica Gordana Fiamengo. Gradonačelnik je tom prigodom pulskom ogranku udruge Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, svim njezinim članovima i vodstvu čestitao 25. obljetnicu rada i djelovanja.

- U našem gradu možemo zbilja biti ponosni na sve što svakodnevno zajednički činimo i naša suradnja može biti primjer mnogim drugima. Znajući što je naš narod pretrpio, trebamo cijeniti vrijednosti slobode i mira. Gdje postoji takav međusobni odnos i iskrena volja, tada zajednički možemo prevladati i najveće izazove u našem društvu. I ovim putem želim Hvidri zahvaliti na brojnim kvalitetnim programima koje provode tijekom cijele godine, kazao je gradonačelnik koji je potom, u znak zahvalnosti za sve postignute rezultate u unaprjeđenju ravnopravnosti i poboljšanju života ratnih vojnih invalida, udruzi uručio zahvalnicu.

Zahvalivši na priznanju i dugogodišnjoj potpori Grada Pule i Istarske županije, predsjednik pulske Hvidre Ivica Lerotić istaknuo je da je za vrijeme i nakon Domovinskog rata Istra bila sigurno utočište u kojem su mnogi pronašli svoj novi dom i u kojem se osjećaju kao kod kuće. Lerotić je, pohvalivši suradnju s Gradom Pulom, podsjetio i na Mimohod branitelja, kojim se u Puli tradicionalno obilježava Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, a koji okuplja više od tisuću sudionika.

Na kraju prijema, predstavnici udruge gradonačelniku su uručili zahvalnicu za dugogodišnju suradnju i osobni doprinos za boljitak udruge. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter