Prijem u povodu Dana policije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu Dana policije, 29. rujna, gradonačelnik Grada Labina, Tulio Demetlika, načelnica Raše Glorija Paliska Bolterstein i predsjednik vijeća Općine Kršan Zdravko Vidak (predstavnici općina Pićan i Sv. Nedjelja opravdali su izostanak), u gradskoj su palači upriličili prijem za djelatnike PP Labin.

Nakon što im je čestitao njihov dan i blagdan Sv. Mihovila, njihovog zaštitnika, Demetlika je istaknuo značenje svega što su policijski djelatnici učinili radi veće sigurnosti građana.

"Policija u suradnji s lokalnom samoupravom, Županijom i nadležnim Ministarstvom, kroz reforme i novu tehnologiju ostvaruju rezultate koji pokazuju da rješavamo sve što građani od nas očekuju. U doba terorizma i borbe protiv kriza, turistička sezona je iza nas i protekla je sigurno i mirno, te nam stižu pohvale kako smo mirna i sigurna destinacija, bez ekstrema", rekao je Demetlika.

Zamjenica načelnika labinske policije, Đeni Bučić, u svom se kratkom obraćanju zahvalila lokalnoj samoupravi na odličnoj suradnji koju njeguju već godinama, te istaknula kako na labinštini nije zabilježen veći broj kaznenih djela koji bi ugrozio stanovništvo. - Jedino je požar kino dvorane u Raši bio teži slučaj, ali je utoliko lakše jer je brzom intervencijom saniran, a počinitelj otkriven, rekla je Bučić.

Načelnica Raše, Glorija Paliska Bolterstein, zahvalila je nazočnim predstavnicima Policijske postaje Labin, za pomoć na novoj regulaciji prometa kroz Rašu, koja stupa na snagu 1. listopada. (Katarina ŠOŠTARIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter