Prije Stinga u Areni nastupit će njegov sin Joe Sumner

Joe Sumner nastupit će prije puno poznatijeg oca
Joe Sumner nastupit će prije puno poznatijeg oca

Prije nastupa Stinga 26. srpnja u pulskoj Areni kao predgrupa će nastupiti zagrebački pop rock sastav Buđenje, ali i Stingov sin Joe Sumner.

Joe Sumner će se hrvatskoj publici predstaviti po prvi put, a ovog mladog izvođača, kako navode organizatori u najavi, krase  virtuozne improvizacije.

- Svaki put kada izvodim pjesmu uvijek ostavim barem nekoliko segmenata otvorenih za improvizaciju, rekao je Joe Sumner te dodao: "Smatram kako pjesma koju odsviraš 50 puta mora postati bolja, a ne uvijek ostati ista". Joe je stekao glazbeno iskustvo na turnejama sa zvijezdama, s glazbenicima poput Snoop Dogga, ali i za pjevanja u modernoj operi te pisanja hitova za brojne europske glazbenike.

Joe Sumner započeo je samostalnu karijeru prije pet godina nastupajući kao frontmen rock grupe Fiction Plane. Predaje na brojnim priznatim radionicama u glazbenim školama s naglaskom na emocionalni pritisak pisanja glazbenih tekstova. Njegov debitantski solo "Jellybean" objavljen je u siječnju 2017. godine.

Iza slavnog oca Stinga je rasprodana sjevernoamerička turneja, a njegova aktualna svjetska turneja "57th & 9th" na kojoj predstavlja novi istoimeni album nastavlja se u Europi. Nakon europskog dijela turneje Sting se seli u Centralnu i Južnu Ameriku te Aziju, a onda se ponovo vraća u Europu na dogovorene nastupe na odabranim ljetnim festivalima.

Organizatori pulskog koncerta kažu da je preostao ograničeni broj ulaznica, dok su VIP ulaznice i ulaznice za balkon rasprodane. One regularne mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 590 kuna za tribinu, 690 kuna za parter te 790 kuna za parter dolje. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter