Prije pucnjave Demoni napali Rovinjca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nastavku istraživanja pucnjave koja se protekle nedjelje odvijala ispred diskokluba Skakakha u Rovinju, rovinjska policija utvrdila je da je prije nego što je 21-godišnji Ivan Jelic iz Rovinja vatrenim oružjem pucao u natkoljenicu Ližnjanca Saše Vršcaja (28), skupina pripadnika navijacke skupine Demoni iz Pule fizicki napala 21-godišnjeg S. S. iz Rovinja.

Rovinjska policija je prekršajno obradila petnaest osoba, pripadnika Demona iz Pule, a dvojica od njih, S. T. (26) i M. M. (21), zaradila su optužni prijedlog zbog drskog ponašanja jer su sudjelovali u fizickom sukobu s 21-godišnjim Rovinjcem S. S.

Policija nastavlja s obradom ovog slucaja i poduzima sve mjere radi utvrdivanja okolnosti dogadaja u kojem su, sada je i službeno potvrdeno, sudjelovali pripadnici pulskih Demona.

Pojedini clanovi ove navijacke skupine, prema kazivanju osoba koje su zaposlene u klubovima u Puli i Rovinju, vec dulje vrijeme izazivaju brutalne tucnjave, a nekima od njih, koji su sudjelovali i u okršaju kod Shakakhe, u pojedinim je lokalima zabranjen ulaz.

Kao glavni problem, jedan od naših sugovornika istice cinjenicu da se radi o skupini nasilnika koji nocu izlaze iskljucivo radi izazivanja incidenata što rezultiraju premlacivanjem i natjecanjem tko ce žrtvi zadati više udaraca.


Podijeli: Facebook Twiter