Prijavljen nestanak majke Michaela Jacksona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Unuci Katherine Jackson, majke pop ikone Michaela Jacksona, u subotu su prijavili njezin nestanak i u policijskoj postaji ispunili potrebne podatke, nakon što se Jackson nikome nije javila tjedan dana.

82-godišnja Katherine, koja nikada do dosad nije napustila svoj dom bez da se javi, otputovala je iz svoje kuce u kalifornijskom Calabasasu 15. srpnja. Prema informacijama njezine rodbine trebala je otputovati u Albuquerque u New Mexicu gdje je trebala prisustvovati koncertu svojih sinova, grupe Jackson brothers, izjavila je odvjetnica Sandra Ribera.

S njom je putovala njezina najstarija kci Rebbie Jackson s kojom se takoder ne može uspostaviti kontakt. Paris, 14-godišnja kci Michaela Jacksona, u posljednjih je nekoliko dana više puta pokušala telefonom nazvati Rebbie, ali je nije uspjela dobiti, a pokušali su stupiti u kontakt i s drugom sestrom, Janet, no bezuspješno, prenosi CNN.

"Djeca pokušavaju stupiti u kontakt sa svojom bakom no vec tjedan dana im to ne uspijeva", rekla je Ribera, dodavši kako su unuci zabrinuti i strahuju da joj se nešto dogodilo.

Katherine Jackson je usred razmirica s vlastitom djecom i njihovim odvjetnicima oko financijskih pitanja. CNN prenosi kako je tv-mreža nekoliko puta bezuspješno pokušala stupiti u kontakt s glasnogovornikom i odvjetnicima Janet Jackson. Michaelovo troje djece vec tri godine, od smrti oca, živi s bakom Katherine. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter