Prijavili ih zbog preglasnog seksa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stanari zgrade u Ulici slobode u Splitu podnijeli su prijavu policiji protiv mladog para koji toliko uživa u seksualnim igricama da cijelo susjedstvo ne može oka sklopiti.

Nešto više od mjesec dana traje agonija stanara jedne zgrade u Splitu jer im spavati ne da jedan napaljeni mladi par koji živi u podstanarskom stanu i ne može se prestati seksati, javlja Slobodna Dalmacija.

"Prvih petnaestak dana nismo nikako mogli otkriti tko je, pa smo na nekoliko vrata supruga i ja ostavili cedulje sa zamolbom za pristojnije ponašanje", požalio se jedan od susjeda.

Kap koja je prelila cašu je kapnula kad je doticni gospodin jedne noci cak cetiri sata u komadu slušao par kako bucno vodi ljubav.

"Moja supruga, koja se ujutro zbog posla ustaje prije mene, dobila je slom živaca, pa je izašla na balkon i vikanjem pocela upozoravati te bezobraznike."

Stanari zgrade su se spontano okupili na balkonima, a cak su i pozvali policiju, no cak ni snage reda i mira nisu omele mlade ljubavnike koji su se vec slijedeci dan vratili svojoj uobicajenoj rutini. Tek su pod prijetnjom najmodavca malo uspjeli smiriti strasti.


Podijeli: Facebook Twiter