Prijavi se za vrijednu stipendiju na RIT Croatia!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedini američki koledž na ovim prostorima, RIT Croatia raspisao je natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kn. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016.

Znamo što sad mislite. Nije ni prosinac, a netko već započinje s pričama o odabiru fakulteta. No, jeste li razmišljali o tome da vaša (buduća) karijera započinje s odabirom obrazovanja? Ne kad diplomirate. Započinje onog trenutka kad krenete sa studijem. 

Pa stoga, ako želite biti dio jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj, ako vas zanima obrazovanje te diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta – e, pa onda nastavite s čitanjem… pogledaj VIDEO

Rochester Institute of Technology – prestižno i jedno od najvećih privatnih sveučilišta u SAD-u

RIT, iz države New York, je osnovan daleke 1829. godine. Za sve koje zanima sveučilište s više od 18.600 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima – posjetite www.rit.edu. U Hrvatskoj je ovo sveučilište prisutno gotovo 20 godina i to kroz RIT Croatia koji ima kampuse u Dubrovniku i Zagrebu gdje studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku: Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna!

Požuri i prijavi se odmah! RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

VAŽNO!

Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2016. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016.

Prijavi se do 15.12.2015. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!

Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: [email protected] - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE


Podijeli: Facebook Twiter