Prijave za sudjelovanje na Božićnom sajmu do 1. prosinca

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Udruga Razvoj ove godine organizira Božićni sajam u Domu hrvatskih branitelja i to unutra i vani. U unutrašnjem dijelu posjetitelje će dočekati različite delicije poput čokolada, torti, sokova, džemova, proizvoda od aronije i meda. Bit će tu i ručno rađenih proizvoda kreativaca, od ukrasa, dekoracija, sapuna, igrački, nakita, a mališani će imati svoj vlastiti kutak u kojem će moći uživati u kreativnim radionicama i sami izrađivati ukrase za blagdane.

U vanjskom dijelu sajma, ispred Doma Hrvatskih branitelja, pojašnjava Lela Blekić iz udruge Razvoj, nudit će na drvenim štandovima kuhano vino i tradicionalne gastro specijaliteti. Između ostalog, u ponudi će se naći i topli dnevni blagdanski ručak, fritule, palačinke, sir, kobasice… Prijave za sudjelovanje otvorene su do 1. prosinca pa iz udruge pozivaju sve zainteresirane izlagače da se jave na vrijeme. Informacije i prijave moguće su na mejl [email protected] ili broj mobitela 099/818-1100.

- Prijaviti se mogu i udruge, animatori, plesne skupine, voditelji radionica i svi ostali koji imaju neku kreativnu i prigodnu ideju koja je u skladu s prigodom i blagdanskim ugođajem, kako bi svima bilo veselije i bolje, poziva Blekić. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter