Prijave za radionicu u Rojcu

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, za programa Europa za građane 2014. - 2020., Zaklada organizira Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga. Radionica će se održati u četvrtak, 14. siječnja, u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, Gajeva 3.

Tijekom radionice bit će predstavljena struktura i sve mogućnosti financiranja sredstvima iz Programa te će se također moći čuti i direktna iskustva, to jest primjeri dobre prakse. Drugi dio dana bit će namijenjen umrežavanju sudionika/ca i osmišljavanju zajedničkih projektnih prijedloga, koji će se kasnije zajednički komentirati da bi iznjedrile eventualne sugestije za poboljšanje u cilju prilagodbe prioritetima Programa.

Prijava sudjelovanja moguća je isključivo putem Google prijavnice najkasnije do ponedjeljka, 11. siječnja.

Program Europa za građane 2014. - 2020. promiče aktivno europsko građanstvo te jačanje svih oblika građanske participacije, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama (organizacije civilnoga društva, obrazovne, kulturne i istraživačke institucije). (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter