Prijave za pomoćnike u nastavi do 1. rujna

(Arhiva)
(Arhiva)

Grad Pula, kao nositelj projektnog prijedloga "Zajedno do znanja" zajedno s gradovima partnerima (Labin, Poreč, Rovinj, Pazin, Umag) objavio je poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s poteškoćama u razvoju za 83 osobe. Spomenuti projektni prijedlog odobren je za financiranje u sklopu poziva Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod nazivom "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II" u okviru Operativnog programa 
Učinkoviti ljudski potencijali sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.
 
Osnovna je zadaća pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s poteškoćama u razvoju pružanje neposredne podrške u razredu učenicima s teškoćama, pomoć u uključivanju u razredni kolektiv, savladavanje socijalno-psiholoških prepreka i nastavnih sadržaja.
 
Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz javnog poziva moraju biti zaprimljene najkasnije do 1. rujna do 9 sati i dostavljaju se na adresu škole u koju se kandidat prijavljuje s naznakom "Javni poziv za prijem pomoćnika u nastavi/ stručno komunikacijskog posrednika za učenike s poteškoćama u razvoju u šk. god. 2016/17". Uz prijavu kandidati su dužni priložiti, između ostalog, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja te uvjerenje o sudjelovanju u programu edukacije pomoćnika u nastavi, ukoliko ga posjeduju. 
Odabir kandidata provest će se sukladno uputama za prijavitelje. Svi izabrani kandidati obvezni su savladati program edukacije tijekom prva dva mjeseca rada, a koju će organizirati Grad Pula u okviru provedbe projekta Zajedno do znanja. (B. P.)
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter