Prijave za nastup do 7. rujna

I ove se godine očekuje velik broj plovila (M. ANGELINI)
I ove se godine očekuje velik broj plovila (M. ANGELINI)

U pulskoj Marini Veruda, od 14. do 17. listopada 2015. održat će se 6. Međunarodni sajam brodske opreme Pula Boat Fair kojeg organizira županijska komora Pula. Pula Boat Fair jedinstvena je nautička manifestacija u regiji koja se fokusira na proizvođače čiji je cilj predstaviti brodsku opremu kao i sve druge proizvode koji se mogu koristiti na plovilima. Broj izlagača i posjetitelja dokazuje da ovaj sajam predstavlja vrlo atraktivnu međunarodnu ponudu tvrtkama koje žele promovirati svoje proizvode i pronaći nove poslovne mogućnosti.

Ove godine očekuje se, kako doznajemo, i porast prijava izlagača kao i broj sudionika na poslovnim sastancima.

Budući da nautički sektor obuhvaća veoma širok spektar djelatnosti, od metaloprerade pa sve do uređenja interijera te raznih pratećih usluga, sajam je interesantan tvrtkama iz gotovo svih djelatnosti iz cijele Hrvatske. Centralno događanje sajma međunarodni su poslovni susreti o čijoj kvaliteti svjedoči svake godine sve veći broj sklopljenih konkretnih poslovnih suradnji. Poslovni susreti odvijat će se drugog dana sajma prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Pula Boat Fair posebnu pažnju posvećuje i premijerama novih proizvoda i usluga, stručnim predavanjima, prezentacijama tvrtki te upoznavanju s najnovijim tehničkim i tehnološkim dostignućima.

Iz Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula pozivaju sve izlagače da se prijave za nastup, a uvjeti nastupa dostupni su na web lokaciji sajma www.pulaboat.com u rubrici izlagači. Nastup članica na sajmu sufinancirat će Hrvatska gospodarska komora. Tvrtke zainteresirane za nastup na sajmu trebaju dostaviti prijavni obrazac do 7. rujna. Za detaljnije informacije može se kontaktirati i na telefonski broj 052/378-115 ili e-mail: [email protected] (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter