Prijave za Miss Facebooka Hrvatske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ponukan sve vecom popularnošcu društvene mreže Facebook te u želji da organizira jedan izbor za Miss koji nece ukljucivati samo mlade i lijepe djevojke, Osjecanin Zvonko Horvat, inace literarni agent, pokrenuo je izbor za Miss Facebooka Hrvatske. Osnovao je grupu "Miss Facebook" i poceo primati prijave iz cijele Hrvatske.

Djevojke i žene mogu se prijavljivati u cetiri dobne kategorije: od 18 do 25, od 25 do 35, od 35 do 45 i od 45 godina naviše. Sve kandidatkinje moraju poslati tri fotografije - jednu od glave do pasa i dvije cijele figure. "Izgled nije jedini kriterij. Sve kandidatkinje pri prijavi moraju, osim osobnih podataka, odgovoriti i na niz pitanja, koje im je postavila komisija, a važni faktori su duhovnost i humor", istice. Uz njega, u izbornoj komisiji su osjecki novinar Ivo Šibalic i Nera Ban, tekstopisac i pjevacica iz Splita. U komisiju je uvršteno i 12 djevojaka i žena koje su se prve prijavile.

"Prijave primamo do kraja listopada, a za sada imamo 90-ak kandidatkinja. U studenom cemo provesti prvi krug izbora, a do kraja godine izabrati prvu Miss hrvatskog Facebooka. U finalni izbor ukljucit cemo i poznate osobe, poput Blanke Vlašic, koja je vec pristala, a kontaktirat cemo i Mirka Fodora, Davora Dretara...", rekao je Horvat.


Podijeli: Facebook Twiter