Prijave za ljetne termine u Areni do 3. studenog


Gradski Odjel za kulturu objavio je poziv za dodjelu termina za deset programa u Amfiteatru u razdoblju od 15. lipnja do 31. kolovoza iduće godine, kojim poziva organizatore programa da podnesu prijavu za dodjelu termina u navedenom razdoblju. Rok za dostavu prijava je do 3. studenog - još deset dana.

Prijavu mogu podnijeti pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa, i obavezno se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Grad Pula, Upravni odjel za kulturu, Pula, Sergijevaca 2/2, i u elektroničkom obliku na e-mail adresu: [email protected].

Prijava se podnosi isključivo na obrascu "Prijava za dodjelu termina u Amfiteatru 2017." koji se može preuzeti na službenim stranicama Grada Pule (www.pula.hr) i to u rubrici Upravni odjeli i službe/Upravni odjel za kulturu pod sekcijom obavijesti te u rubrici Upravni odjeli i službe/Upravni odjel za kulturu pod sekcijom zahtjevi i prijavnice (http://www.pula.hr/uprava/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-za-kulturu/obavijesti/). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 052/371-911, putem maila: [email protected] ili osobno u Upravnom odjelu za kulturu. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter