Prijave za izložbu u povodu 50 godina rocka u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu proslave 50. rodendana kluba Uljanik i rock glazbe u Puli pozivaju se svi koji žele sudjelovati s fotografijama na izložbi na temu rocka u Puli s tim što se rock mora uzeti u širem smislu rijeci pa se tu misli na punk, metal, alternativu i sve ostalo.

Naziv izložbe je "50×2", a naziv se odnosi na 50 fotografija koje ce obuhvatiti povijest pulskog rocka, a 50 ce se odnositi na rock u Puli danas, odnosno razdoblje zadnje dvije godine.

Kako nam kaže Zlatko Gotovac, programski voditelj kluba, ne moraju to biti fotografije koje su snimljene u Uljaniku, ali na njima moraju biti pulski bendovi, odnosno protagonisti pulske scene.

Isto tako ako netko ima fotografiju s nekog okupljališta ili mjesta za izlaske takoder je može poslati, ne moraju biti iskljucivo koncertne, bitno je da prikazuju likove s lokalne rock scene.

Važno je da su fotografije što originalnije i zanimljivije, a prikupljat ce se do nedjelje 20. svibnja. Može ih se poslati na e-mail adresu [email protected] ili donijeti u radno vrijeme Uljanika cetvrtkom, petkom ili subotom od 20 sati nadalje.

Izložba ce biti otvorena u predvorju Uljanika 2. lipnja, kada ce se održati i koncert Partibrejkersa te revijalno izdanje Susreta generacija, a vecer prije na terasi kluba nastupit ce pulski bendovi. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter