Prijave za izbor za Miss Istarske županije

Miss Istarske županije 2015. Elena Jung s pratiljama
Miss Istarske županije 2015. Elena Jung s pratiljama

Izbor najljepše djevojke Istarske županije koja će svoju županiju predstavljati na finalnom izboru Miss Hrvatske održat će se 25. svibnja u Puli. Pozivaju se zato djevojke u dobi od 17 do 24 godine da ispune prijavnicu na stranici Miss Hrvatske za Miss Svijeta (http.miss.hr ) i prijave se na izbor za Miss Istarske županije 2016. Sve novosti bit će objavljivane na Facebook stranici Miss Istarske županije za Miss Hrvatske. Za sva pitanja i odgovore mogu se javiti i na e-mail adresu [email protected]. Javni casting održat će se početkom svibnja u Puli.

Izbor za Miss Hrvatske razlikuje se od ostalih izbora po tome što kandidatkinje osim prirodne ljepote moraju imati i razvijene talente bilo u glumi, sportu, muzici i sl. Direkciju Izbora Miss Hrvatske čine Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić koje su i same nosile titulu Miss.

Licencu za regionalni izbor Miss Istarske županije drugu godinu zaredom ima firma Art Moment, odnosno Paolo Batel i Tatjana Bulešić. Finale izbora Miss Hrvatske 2016. održat će se sredinom lipnja u Šibeniku. Prošle godine krunu je osvojila Maja Spahija iz Šibenika, dok je za Miss Istarske županije proglašena Elena Jung iz Vodnjana. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter