Prijave za gradski karneval u Puli

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

U tijeku su pripreme za gradski karneval koji će u Puli biti održan 7. veljače. Sve zainteresirane maškarane grupe koje žele sudjelovati na karnevalu svoje prijave trebaju dostaviti do 17. siječnja.

Prijavnicu za sudjelovanje mogu preuzeti na stranicama TZ-a ili je mogu dostaviti osobno ili poštom u TZ (Forum 3), a prijave se primaju i putem e-maila [email protected] ili faxa 052/211 855. Prema već utvrđenom programu okupljanja karnevalskih grupa počet će u 9.30 sati na Karolini, dok će u 11 sati na Portarti biti organizirano predstavljanje maskiranih grupa. Druženje maskiranih i nemaskiranih posjetitelja karnevala bit će potom nastavljeno na tržnici. Istog dana s početkom u 19 sati startat će maskenbal u Circolu.

No, događanja vezana uz karneval počet će znatno ranije. Tako će 17. siječnja maškare preuzeti ključeve grada Pule i to na Forumu u 16 sati i tada će, već kao suvereni vladari grada, u 17 sati na Velom Vrhu podići Pusta. Mjesec dana kasnije 17. veljače Pust će u 19 sati biti spaljen, uz prigodni program i fritaju. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter