Prijave za Gitarijadu do ponedjeljka

S prošlogodišnje Gitarijade (Arhiva)
S prošlogodišnje Gitarijade (Arhiva)

Iz pulske podružnice Hrvatske glazbene unije javljaju je natječaj za pulsku Gitarijadu koja će se održati 4. svibnja na Portarati produžen do ponedjeljka, a finalisti će biti proglašeni u četvrtak 28. travnja. Na natječaj se mogu javiti bendovi s područja Istre, svih urbanih žanrovskih usmjerenja od metala, rocka, reggaea do elektronike. Naglasak je na autorskim stvarima, s tim da tekstovi mogu biti na hrvatskom i engleskom jeziku, a bendovi do nastupa ne smiju imati objavljen službeni nosač zvuka.

Nagrade uključuju plaketu Gitarijade, promidžbu po lokalnim medijima i slanje na festivale te snimanje spota za pobjednički bend. Prijave moraju sadržavati dvije snimke koje ne moraju biti profesionalne, što znači da mogu biti s koncerta ili probe, a treba još priložiti kratku biografiju benda, fotografiju grupe i nikako ne zaboraviti napisati kontakt.

Prijave sa mogu poslati poštom ili osobno donijeti u Rock caffe (koji uz HGU organizira manifestaciju), na adresu Scalierova 8, Pula. Manifestacija se održava u sklopu proslave dana grada Pule, a kao gosti Gitarijade najavljeni su Postolar Tripper. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter