Prijave za Adria Music Conference

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za glazbenu konferenciju Adria Music Conference, koja ce se ove godine 1. i 2. lipnja održati u Umagu, do 15. travnja u prometu su Early Bird karte koje za predavanja koštaju 250, a za predavanja i radionice zajedno 350 kuna.

Inace od 16. travnja do 1. lipnja moci ce se nabaviti po cijeni od 300 za konferencije, odnosno 350 kuna i za sudjelovanje na radionicama. Studenti ce ulaznice za predavanja i radionice moci uz presliku indeksa dobiti za 350 kuna, što vrijedi cijelo vrijeme do 1. lipnja.

Druga konferencija za redom, koja ce se ovaj put odvijati u hotelu Melia Coral, ponudit ce mnoštvo zanimljivih tema, puno atraktivnih gostiju, panela, radionica i predavanja. Sudjelovat ce vodeci regionalni i svjetski glazbeni strucnjaci, diskografi, promotori, DJ-i, producenti, pjevaci, plesne skupine, glazbeni kriticari i brojni ljubitelji glazbe.

Lani je premijerno izdanje AMC-a okupilo više od 30 predavaca iz regije i svijeta, oko 400 sudionika te brojne predstavnike medija. Uz stjecanje novih znanja, razmjene iskustava i sudjelovanja na atraktivnim radionicama, posjetitelji konferencije moci ce se opustiti i zabaviti na koncertima poznatih zvijezda svjetske glazbene scene.

Otvorene su prijave za cetiri radionice (svaka može primiti do 25 sudionika) i za svaku je potrebno prijaviti se na web stranici AMC-a. Obradivat ce se nekoliko tema, poput glazbenog videa, napredne tehnike produkcije, a odvijat ce se i radionica pjevanja Ivane Husar i Martine Tomcic, koja uvest ce sudionike u tajne studijskog pjevanja i predstaviti školu repanja u suradnji s poznatim glazbenikom i producentom Baby Dooksom.


Podijeli: Facebook Twiter