Prijave za "3, 2, 1… Pjevaj!"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prijave za sudjelovanje na trećem Festivalu mladih pjevačkih talenata "3, 2, 1… Pjevaj!", čiji će se finale održati 17. studenog u Vodnjanu, otvorili su Grad i Pučko otvoreno učilište Vodnjan.

Na festival se od petka mogu prijaviti učenici svih razreda osnovnih i srednjih škola s područja Istarske županije, ali i šire, a poziv je otvoren do 31. listopada. Prijave se primaju na e-mail [email protected], a za svako prijavljeno dijete potrebno je osigurati i pisanu suglasnost roditelja za sudjelovanje na manifestaciji.

Audicija će se održati u vodnjanskom Domu mladih u subotu, 4. studenog, u 10 sati za osnovnoškolce te u 13 sati za srednjoškolce. Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma. Kandidati moraju ponijeti potpisanu suglasnost roditelja te matricu pjesme na CD-u ili USB-u.

U Domu mladih održat će se i finale festivala, i to u petak 17. studenog s početkom u 20 sati. Za istu je večer predviđen i prigodni zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima. (Z. S.)


Podijeli: Facebook Twiter