Prijave za 14. Art&Music Festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan od najrespektabilnijih muzickih festivala na ovim prostorima, te ujedno i najstariji takve vrste u regiji, Art&Music Festival, traži najboljeg demo glazbenika. Naime, otvoren je poziv za prijave solo izvodaca i sastava iz cijelog svijeta bez obzira na stil glazbe koju izvode, a koji nemaju objavljen nosac zvuka za službeno registriranu diskografsku kucu, za sudjelovanje u natjecateljskom dijelu 14. festivala.

Prijave se primaju do 1. veljace 2010. godine, nakon cega ce sedmeroclani žiri na osnovu preslušanih snimaka odabrati tri grupe ili solo izvodaca koji ce nastupiti u proljece 2010 u Puli. Kao i prijašnjih godina, i za ovo izdanje Art&Music Festivala organizatori su pripremili nagrade - naime, direkcija festivala osigurat ce odabranim bendovima 60 sati snimanja u studijima partnerima, a snimci ce biti objavljeni na kompilacijskom CD-u "Nova glazba i muzika 2010.". Svaka grupa ili solo izvodac bit ce zastupljeni s pet pjesama.

Kako najavljuju organizatori, festival, koji primarno daje konkretnu podršku novoj glazbi i izvodacima, održat ce se na nekoliko lokacija u Puli. Manifestacija je nominirana za godišnju demo nagradu Circoolar u kategoriji "Najbolji demo festival 2008/2009".Sve informacije o 14. Art & Music Festivalu 2010. mogu se saznati na web adresama www.myspace/artmusicfestival i www.amfest.info.

Svaki izvodac ili sastav koji želi sudjelovati u natjecateljskom dijelu 14. Art&Music Festivala 2010. godine mora poslati file u zip ili rar formatu naslovljen na ime izvodaca maksimalne velicine 20 MB koji mora sadržavati najmanje tri snimljene pjesme u mp3 formatu (najmanji bitrate 128 kpbs). Takoder, treba poslati popratni press materijal koji mora sadržavati: kontakt osobu (ime i prezime, ulica i kucni broj, grad, država, telefon, mobitel, e-mail); imena clanova grupe; kratku biografiju; fotografiju grupe ili izvodaca te web adresu grupe. Sve navedeno treba poslati na e-mail adresu [email protected]. Pjesme moraju biti autorske, a poslani materijal ne vraca se pošiljateljima.


Podijeli: Facebook Twiter