Prijave udruga na gradski natječaj

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

Na temelju odluke o raspisivanju javnog poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Pule za 2016. godinu namijenjenih financiranju programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule, gradonačelnik Grada Pule raspisao je javni poziv za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području grada.

Grad Pula poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u javnom pozivu da se prijave na financijsku podršku. Udruge mogu prijaviti programe, projekte, manifestacije i aktivnosti za prioritetna područja: zaštita okoliša, zdravstvo i socijalna skrb, veterinarstvo, kultura, civilno društvo te potpore male vrijednosti raznih prioritetnih područja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave javnog poziva, odnosno do 28. siječnja 2016. godine. Tekst javnog poziva kao i ostalu popratnu dokumentaciju zainteresirani mogu pronaći na web stranicama grada Pule. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter