Prijave studijskih programa do 17. srpnja

David Demanuele, Robert Zenzerović i Ksenija Černe (N. LAZAREVIĆ)
David Demanuele, Robert Zenzerović i Ksenija Černe (N. LAZAREVIĆ)

Na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" jučer je održana konferencija za novinare na kojoj su se predstavile dosadašnje aktivnosti na Smart Inno projektu IPA CBC programa te su objavljene informacije o upisima u prvu godinu preddiplomskog studija za akademsku godinu 2015./2016.

Upisi 27. srpnja

Prodekanica za nastavnu i znanstvenoistraživačku djelatnost FET-a Ksenija Černe kazala je pritom da prijave studijskih programa u ljetnom upisnom roku i mogućnost promjene liste prioriteta studijskog programa traju do 17. srpnja, a ujedno je to i zadnji dan prijava za upis. Istog dana bit će objavljeni konačni rezultati ljetnog roka ispita državne mature.

- Ujedno će se i tog dana, nakon 18 sati, objaviti konačna rang lista za upise na studijske programe, rekla je Černe i dodala da će se upisi potom obavljati 27. srpnja prema obavijesti i rasporedu koji će biti objavljen na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Fakulteta.

Dodatne informacije, osim na stranicama Fakulteta, svi zainteresirani mogu pronaći na stranicama www.postani-student.hr, www.ncvvo.hr te na www.studij.hr (sve informacije umjesto u dosadašnjim brošurama).

Radionice u studenom

O nedavnim aktivnostima Smart Inno projekta govorio je prodekan FET-a i projektni menadžer projekta Robert Zenzerović koji je istaknuo da je najnovija aktivnost održana međunarodna znanstvena konferencija "European Union Future Perspectives: Innovation, Entreprenenurship and Economic Policy" na kojoj je predstavljeno više od 100 radova te su održane dvije radionice o financiranju inovativnih poduzetničkih pothvata i poduzetništva. Na njima su spojili financijere i poduzetničke početnike.

Od idućih aktivnosti, Zenzerović je izdvojio radionice tijekom Europskog tjedna poduzetništva u studenom te nastavak ciklusa "Katalog poduzetničkih ideja".

Menadžer komunikacija na Smart Inno projektu David Demanuele istaknuo je da je osnovni cilj projekta razvoj sistema inteligentne mreže za praćenje i poticanje istraživačkih i inovativnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća u Jadransko-Jonskoj regiji. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter