Prijave protiv sudionika tučnjave u mesnici

Simila kamera u mesnici
Simila kamera u mesnici

Policija je podignula prijave protiv petorice muškaraca koji su sudjelovali u sukobu u mesnici Libero i na odjelu hitne medicinske pomoći protekle srijede oko 15.50 sati. Protiv 55-godišnjeg Zlatka Tkalčeca i 52-godišnjaka iz Vodnjana slijedi prijava zbog remećenja javnog reda i mira dok protiv trojice muškaraca u dobi od 18, 23, 32 godine slijedi optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.

Ukupno četiri osobe su lakše ozlijeđene u tučnjavama i to 29-godišnji djelatnik hitne pomoći, supružnici Bajrami iz Vodnjana te profesor Zlatko Tkalčec. Sukob između muškaraca od 52 i 55 godina je izbio zbog parkirnog mjesta u mesnici Libero u koji se umiješala i 53-godišnjakinja kada je pokušala odvojiti muškarce, a potom se nešto kasnije nastavio na pulskoj hitnoj pomoći u Zagrebačkoj ulici kada su se u sukob uključila još tri muškarca iz Vodnjana, odnosno sinovi supružnika iz Vodnjana. Nakon sukoba na hitnoj trojac se dao u bijeg, a policija je do njih došla tek u petak, nakon dva dana.

Na naš upit o informacijama i detaljima tko je prvi udario, odnosno započeo tučnjavu i čime su se sukobljene strane sve mlatile na hitnom odjelu policija je kazala da te informacije neće davati, odnosno da podliježu određenom stupnju povjerljivosti radi daljnjeg postupka na sudu. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter