Prijave na 4. Production In Pulske filmske tvornice

Damir Modrušan (M. ANGELINI)
Damir Modrušan (M. ANGELINI)

Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 4. Production In – koji je namijenjen svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja dokumentarnog i eksperimentalnog filma u tri dana - od ideje do realizacije. Na ovoj besplatnoj intenzivnoj radionici koja će se održati od 3. do 5. studenog deset autora će realizirati svoj film pod vodstvom redatelja, snimatelja i pisca Zorka Sirotića, redatelja i scenarista Tome Zidića, montažera i snimatelja Martina Šatovića, producenta i montažera Marka Zdravkovića-Kunca te filmske autorice i organizatorice radionice Sande Letonje-Marjanović.

Production in se sastoji od tri dijela - razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, a tema je "Mogućnosti dijaloga". Namijenjen je svim kreativnim snagama Vodnjana - srednjoškolcima, muzičarima, likovnim umjetnicima, medijskim djelatnicima, glumcima, plesačima, skejterima,... - sa i bez prethodnog iskustva rada s kamerama i montažom, ali s iskustvom stvaranja i realizacije ideje u bilo kojem mediju. Uvjet sudjelovanja je prisutnost na radionici tijekom svih dana njezina trajanja, a u prijavnici koja je dostupna na poveznici   http://www.pulskafilmskatvornica.hr potrebno je priložiti skiciranu ideju filma i prethodno iskustvo.

Program financijski podupiru Hrvatski audiovizualni centar, Zaklada Kultura Nova te Grad Vodnjan. Partneri su Društvo Naša Djeca Vodnjan, Turistička zajednica Vodnjan i Pučko otvoreno učilište Vodnjan. (V. B.)

 


Podijeli: Facebook Twiter