Prijava programa iz socijalne skrbi, zdravstva i kulture

Prometna nesreća kod Dvori (M. SARDELIN)
Prometna nesreća kod Dvori (M. SARDELIN)

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Pule objavio je Poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Pule za 2018. godinu. Rok za podnošenje prijava je 31. kolovoza 2017. godina. Pravo prijave na ovaj poziv imaju ustanove - proračunski korisnici drugih proračuna, te ostale pravne i fizičke osobe izuzete od primjene Pravilnika o financiranju programa i projekata od interesa 
za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule.

Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemaju udruge i ostale organizacije civilnog društva (zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije) za koje će Poziv biti objavljen nakon donošenja Proračuna Grada Pule za 2018. godinu sukladno Godišnjem planu javnih natječaja Grada Pule.

Jučer je također Upravni odjel za kulturu Grada Pule objavio Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Pule za 2018. godinu. Rok za podnošenje prijava je do 24. kolovoza ove godine.

Pravo prijavljivanja na ovaj Poziv imaju ustanove u kulturi (osim privatnih), samostalni 
umjetnici, fizičke osobe, trgovačka društva koja obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetničke organizacije. Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemaju udruge i ostale organizacije civilnog društva (zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije) za koje će Poziv biti objavljen nakon donošenja Proračuna Grada Pule za 2018. godinu sukladno Godišnjem planu javnih natječaja Grada Pule.

Pozivi za predlaganje ovih programa objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr u rubrikama Poziv za predlaganje programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu u rubrici Upravni odjel za društvene djelatnosti/Dokumenti i Izvješća te u rubrici Upravni odjel za kulturu/Dokumenti i Izvješća. (S. Z. T.)



Podijeli: Facebook Twiter