Prijateljska fešta uz obilje motora i rock'n'rolla

Pulski rock cover band CherryBombz (N. LAZAREVIĆ)
Pulski rock cover band CherryBombz (N. LAZAREVIĆ)

Tristotinjak posjetitelja okupilo se na dvodnevnom motosusretu MK Black Point Summer Party ovog vikenda u bivšoj vojarni Svetica u Šišanu. Bio je to dvanaesti po redu moto susret u organizaciji ovog pulskog motokluba, a ljubitelji motora i rock'n'rolla pristigli su u Šišan iz cijele Hrvatske, ali i Slovenije, Njemačke, Italije, Bosne i Hercegovine te Austrije.

Bikerska fešta je počela je u petak, kad je na programu bila glazba po izboru DJ-a, a već prvog dana tu su se okupili brojni bikeri, koji su podigli šatore i pripremili se za dvodnevnu feštu. Jer, kako su i mnogi posjetitelji isticali, ovakvi susreti su odlična prilika da se sretnu prijatelji koje dugo nisu vidjeli, a tako bi se mogao opisati i ovogodišnji susret - kao veliko druženje brojnih prijatelja uz rock i punk glazbu, iće i piće. Naime, većina posjetitelja susreta redovni su gosti moto susreta i drugih klubova kao i članovi raznih moto klubova, tako da su ovakvi susreti nezaobilazni u njihovim kalendarima.

Drugog dana, u subotu, održan je defile do plaže u Ližnjanu, a večer je donijela pravi koncertni maraton uz nastup dva pulska benda - rock cover trija CherryBombz i dobro znanih punkera Antitodor. CherryBombz su žestoko otprašili repertoar na kojem se našlo za svakog ponešto - od Led Zeppelina, Deep Purplea, Atomskog skloništa, KUD Idijota pa do Iron Maidena i Motley Crue, a s obzirom da je ovaj bend redovni gost na susretima motosusreta Black Point, na pozornici su im se kao gosti pridružili i brojni prijatelji. Antitodor su pak beskompromisno pokazali kako punk treba zvučati, te su predstavili već dobro znane pjesme koje je publika pjevala s njima u glas, a iskoristili su priliku i da predstave pjesme koje će se naći na novom albumu. Valja napomenuti da Antitodor ove godine obilježavaju puna dva desetljeća postojanja benda, a to će proslaviti i velikim koncertom krajem srpnja na pulskom Kaštelu.

Fešta je u subotu potrajala do sitnih sati, a komentari mnogih su bili da je ovogodišnje izdanje MK Black Point Summer Partyja bilo najbolje do sada. Kako napominju članovi moto kluba Black Point, veliku pomoć u organizaciji susreta pružili su im Turistička zajednica Ližnjan i Općina Ližnjan. (M. RADIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter